Personal Coaching

In een personal coaching traject werk je op individuele basis aan datgene waar jij in wilt groeien. De coaching richt zich op het verhogen van je persoonlijke effectiviteit en het bereiken van jouw professionele doelstellingen. Jij bepaalt deze doelstellingen. Jij bepaalt wat relevant is voor jou. En wat niet. Personal coaching is maatwerk en volledig op jou toegesneden. Het resultaat is een maximaal rendement en een steile leercurve. Op korte termijn zie je al resultaat.  

Personal coaching is intensief. Je gaat met jezelf aan de slag en leert je competenties, je drijfveren en je kwaliteiten te ontdekken. Je ontdekt ook je belemmerende overtuigingen en uitdagingen. Je leert hierop te reflecteren en je creëert meer zelfinzicht. Je ziet nieuwe wegen om je kwaliteiten en competenties in te zetten. Je gedrag gaat meer aansluiten bij je kwaliteiten en drijfveren en wordt authentieker en krachtiger.

Personal coaching wordt ingezet om verdere groei te realiseren. Daarnaast kan het vastlopen of uitval voorkomen. Het is een investering in jezelf.

Mijn aanpak

Mijn aanpak is individueel en op jouw behoeften toegesneden. Ik breng technieken in die bewezen effectief zijn en gebruik theorieën uit de positieve psychologie om jou daarin te ondersteunen. Elk traject is maatwerk en sluit aan bij wat jij prettig vindt en wat voor jou werkt.

Ik inspireer je en ondersteun je zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen, door je reflecterende en zelfsturende vermogen te stimuleren. Je krijgt inzicht in je functioneren en je competenties, je waarden en je drijfveren. Je zult ontdekken dat je hierin uniek bent en waar nieuwe mogelijkheden liggen. Daarnaast krijg je inzicht in je belemmeringen, blokkades en ineffectief gedrag. Door dit inzicht en je reflecties erop kun je authentieker, effectiever en krachtiger gedrag leren. Waar nodig oefenen we dit.

We starten met een (telefonisch) kennismakingsgesprek waarin we je coachvraag zullen bespreken en bekijken hoe we dit kunnen aanpakken.

Het is niet altijd nodig om elkaar fysiek te ontmoeten. Via Skype of Zoom kunnen coachsessies uitstekend plaats vinden. Mijn voorkeur gaat dan uit naar een eerste fysieke kennismaking, waarna we (grotendeels) zullen beeldbellen.

Resultaten

In een coachtraject met mij ontwikkel je je tot een authentieke en krachtige manager en ontdek je hoe een doelgerichte en een mensgerichte leiderschapsstijl voor jou kunnen samengaan. Je leert optimaal gebruik te maken van zowel je eigen kwaliteiten als de kwaliteiten van je medewerkers.